Generátor signálu přesného kmitočtu - Šafařík, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se zabývá popisem vlastností zvuku a ladění hudebních nástrojů. Praktická část se věnuje výběru vhodných komponent pro návrh generátoru, který bude generovat signál s přesným kmitočtem v rozsahu základní harmonické všech tónů kláves standardního pianina pro případ rovnoměrného ladění. Generátor bude mít možnost výběru požadované oktávy a tónu.
Exact frequency signal generator
Keywords: zvuky; tóny; ladění; ladičky; hudební nástroje; generátor kmitočtu