Vyhodnocení veřejné osobní regionální a dálkové dopravy ve zvolené oblasti - Pardubický kraj - Brůha, Václav (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce je navrhnout nový způsob organizování veřejné hromadné regionální a dálkové dopravy. Z pohledu regionální dopravy je zjišťována dostupnost úřadů, škol, práce a dálkové spoje prostřednictvím veřejné dopravy s minimálními náklady, z pohledu dálkové dopravy jsou navrhovány doporučení na zlepšení postavení hromadné dopravy na úkor individuální.
The evaluation of the public passenger regional and long-distance transport of the chosen region - the region of Pardubice
Keywords: dálková doprava; regionální doprava; Pardubický kraj; Veřejná doprava