Příprava českého exportního kontraktu - Macek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá popisem a analýzou českého exportního kontraktu. Práce ve svých jednotlivých částech konfrontuje teoretické poznatky s praktickými postupy a závěry ze skutečné přípravy nabídky na export investičního celku. Text bakalářské práce tak má charakter obecnější případové studie, která problematiku přípravy exportního kontraktu komplexně zahrnuje.
Czech export contract preparation
Keywords: contracts; Risks; complete industrial complexes; Export; kontrakty; finance; rizika; investiční celek