Tvorba popularizačního videa v oblasti vzdělávání - Klíma, Martin (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá tématem tvorby popularizačního videa v oblasti vzdělávání. Je rozdělena do dvou částí. V úvodu se práce zaměřuje na vývoj využití multimédií a jejich stále rostoucí popularitě. Druhá část se věnuje procesu tvorby a představuje jednotlivé etapy, které jsou součástí vytváření popularizačního videa, jako je marketingová strategie, psychologické techniky, preprodukce, produkce a postprodukce. Nakonec práce hodnotí výsledné video.
Creation of a popularization video in the field of education
Keywords: video; popularizace; multimédia; produkce; video; popularization; multimedia; production