Přístupnost autobusových terminálů pro osoby s omezenou mobilitou - Hanušová, Ivana (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou přístupnosti vybraných autobusových terminálů pro osoby s omezenou mobilitou. Součástí práce jsou návrhy pro nápravu současného stavu a zhodnocení navržených úprav.
Accessibility of Bus Terminals for People with Reduced Mobility
Keywords: pohyb handicapovaných osob; bezbariérovost v dopravě; přístupnost autobusových terminálů; úpravy bezbariérových prvků; movement of disabled persons; barrier-free transport; accessibility of bus terminals; adaptation of barrier-free elements