Daňová soustava České republiky - Černíková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá problematikou daňové soustavy České republiky a jejím vývojem. Pozornost je věnována významu jednotlivých daní v českém daňovém systému a celkovému daňovému zatížení občanů ČR. Jsou naznačeny možné body reformy daňové soustavy a harmonizace jednotlivých daní s daňovou politikou EU.
The tax system of Czech Republic
Keywords: daňová soustava; daňová reforma; daňové systémy; Daně; Česká Republika