Řidičské dovednosti a zkušenosti řidičů ZZS a řidičů záchranářů - Procházka, Daniel (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce s názvem Řidičské dovednosti a zkušenosti řidičů ZZS a řidičů záchranářů pojednává o požadavcích a nárocích na pozici řidiče ZZS a řidiče záchranáře. Podrobněji se zaměřuje na podmínky, které uchazeč o tyto pracovní pozice musí splnit. Následně se zaobírá prohlubováním a zdokonalováním jejich řidičských dovedností a zkušeností v průběhu zaměstnání. Průzkumná část porovnává data ze dvou krajů, a to konkrétně z Kraje Vysočina a Pardubického kraje.
Driving skills and experiences of ambulance drivers and paramedic drivers
Keywords: Zdravotnická záchranná služba; řidiči ZZS; řidiči záchranáři; adaptační proces; Emergency medical service; ambulance drivers; paramedic drivers; adaptation process