Využití technologií automatické identifikace v oblasti skladového hospodářství - Kerberová, Zlata (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na současný stav technologií automatické identifikace. Definuje jejich přínosy a nevýhody, srovnává technologie navzájem a specifikuje aplikaci technologie čárového kódu do skladového hospodářství vybrané firmy.
Automatic identification technology utilisation in stock holding
Keywords: automatic identification; barcode; stock holding; automatická identifikace; čárové kódy; Logistika; skladové hospodářství