Warming-up activities in English lessons - Žemličková, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zaměřuje na vysvětlení důvodů pro zařazování aktivit typu "warming-up" do hodin anglického jazyka.
Aktivity typu "warming-up" v hodinách anglického jazyka
Keywords: didaktické metody; využití; výuka jazyků; Anglický jazyk; motivace žáků