Aplikační využití API k databázi ekonomických subjektů ČR - Homolka, Viktor (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na aplikační využití API k databázi ekonomických subjektů ČR v praktickém využití. V práci jsou popsány výhody a nevýhody dostupných API. Hlavním těžištěm práce je programování aplikace fakturace a popis činností vedoucích k její výsledné podobě. Dále pak tvorba návrhu datových struktur a modelu aplikace. Stěžejní funkcionalitou je adresář odběratelů, který čerpá data z uvedeného API.
Application use of API to the database of economic entities in the Czech Republic
Keywords: API; databáze; XML; ARES; WPF; C#; Entity Framework; API; database; XML; ARES; WPF; C#; Entity Framework