Webová prezentace zdravotnického zařízení - Rypl, Martin (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zabývá tvorbou webové prezentace pro zdravotnické středisko a je vytvořena na platformě MySQL a PHP. Hlavním cílem je vytvoření online rezervace pro pacienty. Pro lékaře webová prezentace obsahuje přidávání zákroků, objednací knihy a správu uživatelů.
Web site of the medical facility
Keywords: PHP; MySQL; webová prezentace; zdravotní střediska; online rezervace; objednací knihy; web presentation; medical facilities; online reservation; order books