Metody identifikace rizika území regionu Mladoboleslavsko - Nebeský, Jakub (Univerzita Pardubice, 2009)
Teoretická část diplomové práce vysvětluje základní pojmy z oblasti krizového řízení a popisuje některé metody analýzy rizik. Obsahem praktické části je analýza ohrožení území obce s rozšířenou působností Mladá Boleslav a aplikace zvolené metody analýzy rizik (metoda KARS) na konkrétní objekt - Zimní stadion města Mladá Boleslav. Slovní interpretace výsledků a komentáře jsou součástí závěrečné části práce.
Identification methods of risk for territory of region Mladoboleslavsko
Keywords: rizika; analýzy; Krizové řízení; metody identifikace; metoda KARS; Risks; analyses; Crisis Management; identification methods; method KARS