Nákladovost pojistných produktů životního pojištění - Martincová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá nákladovostí pojistných produktů životního pojištění. Porovnány jsou produkty životního pojištění, které na trhu nabízí vybrané pojišťovny působící v České republice z hlediska jejich nákladovosti. Vybranými pojišťovnami jsou Česká pojišťovna a.s., Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group a AXA životní pojišťovna a.s. Součástí práce je i dotazníkové šetření.
Cost of life insurance products
Keywords: Pojištění; pojišťovna; pojišťovnictví; životní pojištění; pojistné plnění; Insurance; insurance company; insurance system; life insurance; insurance benefit