Marketingové řízení vybraných středních škol v regionu Pardubice - Vančurová, Helena (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem diplomové práce je na základě analýz zpracovat metodiku implementace marketingového systému řízení vybraných středních škol v pardubickém regionu. První část práce je věnována problematice neziskových organizací. Na základě analýzy doporučené literatury a analýzy řízených rozhovorů s řediteli vybraných středních škol je v další části zpracován metodický postup marketingového řízení středních škol v pardubickém regionu. Závěr diplomové práce je věnován řízení škol vybraných zemí EU.
Marketing management of selected secondary schools in Pardubice region
Keywords: školství; střední školy; Neziskové organizace; Marketing; vzdělávací politika; Education; secondary schools; Non-profit organizations; educational policy