Marketingové řízení společnosti PROMIL, a. s. - Hlaváčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce má ukázat silné a slabé stránky podniku, celkovou situaci podniku na trhu a obecný přehled o jeho marketingovým řízením.
Marketing operation of PROMIL, joint-stock company
Keywords: Marketing; Marketingové řízení; marketingové strategie; SWOT analýza; Marketingový mix; komunikační mix; Situační analýza