Pojištění majetku u ČS-Živnostenské pojišťovny, a.s. - Hyxová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá pojištěním majetku u ČS-Živnostenské pojišťovny, a.s. a je zaměřena na jednotlivé produkty tohoto druhu pojištění.
Keywords: pojištění majetku; ČS-Živnostenská pojišťovna, a.s.; pojištění domácnosti; pojistný fond; pojistná částka; pojistné krytí; pojistné plnění