Interregionální dopravní vztahy a možnosti integrace dopravních systémů VČ regionu - Mráček, Petr (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá možnosti vytvoření integrovaného dopravního systému ve východočekém regionu.
Interregional traffic relations and possibilities of integral traffic systems of East Bohemia region
Keywords: Dopravní obslužnost; Integrovaný dopravní systém