Systém pro skupinové vytváření a revizi textového obsahu - Věchet, Radek (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce je věnována vývoji aplikace pro skupinové vytváření a revizi textového obsahu. Čtenář je seznámen se současnými technologiemi pro tvorbu webových aplikací a se současnými aplikacemi a jejich možnostmi. V analytické části je čtenáři prezentována webová aplikace Bohemia sights, do které je systém implementován. Ve poslední třetině práce je aplikace zdokumentována a jsou čtenáři přiblíženy některé problémy při vývoji.
System for common creating and revision of text content
Keywords: webové aplikace; skupinová tvorba; text; revize; verze; web applications; team work; revision; version