Soziale Problematik im Werk von Hans Fallada "Kleiner Mann - was nun?" und von Karel Nový " Wir wollen Leben" - Brzáková, Petra (Univerzita Pardubice, 1999)
V práci se autorka zabývá tématem literárním. Zobrazuje životní podmínky "malých" lidí v době velké hospodářské krize v Čechách a v Německu v díle Hanse Fallady a Karla Nového.
Sociální problematika v díle Hanse Fallady "Občánku a co teď?" a Karla Nového "Chceme žít"
Keywords: německá literatura; rozbor literárního díla; Fallada, Hans; Nový, Karel