Franchising jako moderní forma podnikání - Zelenková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci popisuje vývoj franchisingu a typy tohoto podnikání. Srovnává strukturu a vývoj franchisingu ve Velké Británii a v Česku. V praktické části blíže popisuje franchisingovou strategii a sítě firmy Botanicus.
Keywords: Podnikání; franchising; Velká Británie; Česko; Botanicus