Návrh marketingové strategie pro firmu RScom-CZ s.r.o. - Víšková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro firmu RScom CZ s.r.o. Tento návrh bude sestaven na základě stávající situace firmy a vlivech marketingového prostředí. První částí této práce je teoretické vymezení pojmů a nástrojů, používaných při tvorbě strategie. Nejobsáhlejší je část analytická. Zde jsou zpracovány analýzy mikro a makro prostředí a analýza SWOT. V závěru práce je proveden návrh možných budoucích strategií této společnosti, které jsou sestaveny na základě podkladů provedených analýz.
Marketing strategy plan proposal for RScom-CZ s.r.o.
Keywords: marketing; analýza makroprostředí; analýza mikroprostředí; SWOT analýzy; marketingová komunikace; marketingová strategie; marketing; macro environment analysis; micro environment analysis; SWOT analysis; marketing communication; marketing strategy