Testování zisku životních pojišťoven - Černíková, Martina (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou testování zisku životních pojišťoven. Práce je zaměřena na nové přístupy k pojistným výpočtům, moderní postupy a flexibilní produkty životního pojištění nabízené na pojistném trhu ČR z oblasti životního pojištění.
Profit testing of life offices
Keywords: life offices; Life insurance; products; Evaluation; Pojišťovny; Životní pojištění; produtky; oceňování