Identifikace s firmou - Fajtová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikem a ztotožněním zaměstnanců s kulturou podniku. Sleduje faktory ovlivňující pracovní spokojenost a zapříčiňující nespokojenost v zaměstnání. Teoretická část práce se věnuje definování pojmů, nejznámějším teoriím motivace, pracovní spokojenosti a pojmům z oblasti pracovní výkonnosti. Praktická část, která je zaměřena na pracovní spokojenost zaměstnanců v rámci vybraného podniku, obsahuje popis metody šetření, vyhodnocení a zpracování získaných dat a závěrečnou diskusi k výsledkům.
Identification with the company
Keywords: firemní identita; firemní kultura; pracovní spokojenost; motivace; dotazníky; corporate identity; corporate culture; job satisfaction; motivation; training and development; questionnaire