Společnost s ručením omezeným - Nikodýmová, Lucie (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou společnosti s ručením omezením jako jedné z právních forem podnikatelské aktivity v oblasti drobného a středního podnikání.
Keywords: Společnost s ručením omezeným