Gardnerella vaginalis v genitálním ústrojí žen - Valášková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá výskytem Gardnerella vaginalis v genitálním ústrojí žen, jejími biochemickými vlastnostmi a citlivostí na vybraná antibiotika.
Gardnerella vaginalis in female genital tract
Keywords: mikroorganismy; biochemické vlastnosti; citlivost na antibiotika