Formy podnikání a jejich transformace - Kovárník, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá charakteristikou jednotlivých forem podnikání, jejich silnými a slabými stránkami a transformačním procesem.
Forms of enterprise and their transformation
Keywords: formy podnikání; transformační proces; výhody