Hodnocení potiskovatelnosti tenkých tiskových papírů - Venclová, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá stanovením vlastností spojených s potiskovatelností tenkých tiskových papírů při ofsetovém tisku a hodnocením charakteristických vlastností užitých papírů a barev.
Evaluation of printability of thin printing papers
Keywords: tenké tiskové papíry; ofsetový tisk; zasychání tiskových barev