Manažerské hry jako moderní nástroj rozvoje manažerských kompetencí - Suchá, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá problematikou manažerských her jako aktivní formy výuky studentů, vzdělávání manažerů a rozvoje jejich kompetencí. Zachycuje vývoj a charakteristiku manažerských her. Podrobně analyzuje hru The Beer Game a srovnává ji s jinými manažerskými hrami. Na závěr bakalářská práce obsahuje návrhy a doporučení pro její další rozvoj.
Managerial games as a modern instrument for managers competence development
Keywords: managers; competence; active educational forms; managerial games; manažeři; kompetence; aktivní formy výuky; manažerské hry; The Beer Game