Výukový program "Sítotiskové stroje" - Sekereš, Roman (Univerzita Pardubice, 2010)
Cieĺom tejto práce bola snaha popísať jednotlivé typy sietotlačových strojov a podporných a prídavných zariadení, ktoré sa používajú pro tlači.
Tutorial programme "Screen printing machines"
Keywords: sítotisk; šablona; sítotiskové stroje; screen printing; stencil; printing ink