Vzdělávací systém v resortu Ministerstva vnitra ČR se zaměřením na vzdělávání policistů - Josífek, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá vzdělávacím systémem v resortu Ministerstva vnitra se zaměřením na vzdělávání policistů.
System of education in department of ministry of the interior of the Czech republic specialized on education of policemen
Keywords: vzdělávání pracovníků; Ministerstvo vnitra; policie; odborná příprava; veřejná správa