Využití kontejnerů Innofreight pro přepravy energetického uhlí - Cempírek, Václav; Široký, Jaromír; Nachtigall, Petr (My University, 2017)
Příspěvek řeší změnu vlečkové technologie pro elektrárnu na fosilní paliva s použitím nového překládkového systému kontejnerů Innofreight. Jedná se o moderní systém pro přepravu energetického uhlí ve speciálních přepravních jednotkách, kontejnerech Innofreight. Posouzení nové technologie zohledňuje nejen technické, ale zejména technologické a ekonomické změny a přínosy.
The Innofreight containers for thermal coal transportation
Keywords: kontejner; innofreight; překládkový systém; vlečková technologie.; container; innofreight; reloading systém; siding technology.