Picture of moral decadence of today's society in the works of Martin Amis - Kožušníková, Bohumila (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci kritizuje morální úpadek soudobé společnosti, zejména korupci penězi. Zobrazuje tento úpadek pomocí literárních děl spisovatele Martina Amise.
Zobrazení morálního úpadku soudobé společnosti v díle Martina Amise
Keywords: Anglická literatura; Amis, Martin; postmodernismus; literární studie; morálka; úpadek