Možnosti zefektivnění využívání lokomotivních čet u dopravce ČD Cargo, a.s. - Ondráček, Daniel (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zaměřuje na oblast nasazování lokomotivních čet u železničního dopravce ČD Cargo, a.s. Podrobně se zabývá projektem Superstrojvedoucí, který je porovnáván s jinou metodou dynamického plánování. Závěrem jsou představeny kroky ke zefektivnění nasazování lokomotivních čet a jejich zhodnocení.
Possibilities of more efficient use of locomotive drivers at the carrier ČD Cargo, a.s.
Keywords: ČD Cargo; lokomotivní čety; produktivita; strojvedoucí; superstrojvedoucí; ČD Cargo; locomotive drivers; productivity; train drivers; superdrivers