Opatření pro zvýšení udržitelné mobility studentů a zaměstnanců Univerzity Pardubice - Mészáros, Patrik (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá mobilitou studentů a zaměstnanců UPa. Jejich dopravou z místa bydliště a mezi různými pracovišti Univerzity Pardubice. Dále analýzou dopravy v klidu, cyklistickou dopravou a obslužností linek MHD univerzitního kampusu.
The measures for increase sustainable mobility of transport for students and employees of University Pardubice
Keywords: analýza; doprava; kampus UPa; mobilita; studenti; Univerzita Pardubice; zaměstnanci; analysis; transport; campus of UPa; mobility; students; employees