Potenciál brownfields v prostředí českých měst střední velikosti - Hlavatá, Veronika (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce bude sloužit k pochopení problematiky brownfields, konkrétněji rozebere brownfields vzniklé v bývalých vojenských areálech. V práci bude návrh objektů, které splňují definici brownfields, ale nejsou zapsány v databázi CzechInvest. A pro vybrané město Královéhradeckého kraje bude vybrán projekt revitalizace kasáren a navrženo vylepšení projektu.
Potential of brownfields in the context of Czech mid-size cities
Keywords: Brownfields; projekty; revitalizace; vojenské brownfields; CzechInvest; město Jičín; kasárna; Brownfields; projects; revitalisation; military brownfields; CzechInvest; city of Jičín; barracks