Analýza produktového portfolia Poštovní spořitelny pro fyzické osoby nabízeného na poštách - Štalcerová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou produktů Poštovní spořitelny. Nabídka služeb je popsána a srovnávána s konkurencí, a to ČSOB a.s. a GE Money Bank. V závěrečné části je uveden výsledek srovnání a fakta, která by dané produkty zlepšila.
Analysis of product portfolio offered by the Postal savings bank for individuals in the post offices
Keywords: current accounts; Postal savings bank; ČSOB, a.s.; GE Money Bank; běžné účty; Poštovní spořitelna; ČSOB, a.s.; GE Money Bank