Systémy pro řízení vnitřního oběhu dokumentů - Bábovka, Petr (Univerzita Pardubice, 2010)
Obsahem práce je popis a využitelnost systémů pro řízení a oběh elektronických dokumentů. Jsou zde vysvětleny jednotlivé funkcionality těchto systémů a příklad reálného nasazení v malé firmě nebo úřadu. V celkovém hodnocení je konstatováno, že funkční vybavení zkoumaných programů je téměř na stejné úrovni. Nejvhodnější systém je tedy vybírán dle konkrétních požadavků firem či úřadů.
Management information systems for the internal circulation of the documents
Keywords: správa dokumentů; elektronické dokumenty; sdílení dokumentů; malé firmy; malé úřady; document management; electronic documents; documents sharing; small business; small offices