Lež jako psychologický aspekt internetové komunikace - Máslová, Hana (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na komunikaci v internetovém prostředí a to především na lhaní jako aspekt internetové komunikace. Ústředním tématem teoretické části je komunikace, rozdíly mezi komunikací v běžném životě a na internetu, dále na lhaní v běžném životě a na internetu. Praktická část práce je věnována výzkumnému projektu, který posuzuje vztah uživatelů internetu ke lhaní v komunikaci v prostředí internetu a v běžném životě a obsahuje analýzu zjištěných poznatků.
Lie as a psychological aspect of Internet communication
Keywords: internet; komunikace; lhaní; elektronická komunikace; Internet; communication; lying; electronic communication