Logistika ve vybrané firmě - Sršňová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá předvýrobní a výrobní logistikou. První část obsahuje teoretické vymezení této logistiky, popisuje její historický vývoj, definice, cíle a činnosti. Dále analyzuje fungování logistiky ve vybraném podniku. Zabývá se důležitostí správného výběru dodavatelů s návazností na informační a materiálové toky. Dále se orientuje na tok materiálu podnikem od příjmu až po zpracování výrobou. Práce obecně definuje výrobní proces s následným konkrétním vymezením výrobních činností.
Logistics in the selected company
Keywords: logistika; dodavatelé; informační tok; materiálový tok; sklady; výroba; materiál; výdej; příjem; identifikace; logistics; suppliers; information flow; material flow; warehouses; production; material; dispensing; receiving; identification