Posouzení a návrh dopravy v klidu ve vybrané části města Přelouč - Rohlíček, Michal (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou dopravy v klidu. Je zde popsaná problematika parkování ve vybrané části města Přelouč. Na základě provedeného průzkumu byly navrženy varianty možných řešení, včetně orientačních nákladů na jejich realizaci.
Evaluation and concept of stationary traffic in the chosen location of the town of Přelouč.
Keywords: Stationary traffic; Přelouč; parking space; doprava v klidu; parkovací stání