Nové diagnostické směry v oblasti silničních vozidel-brzdy - Zelená, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2012)
Hlavním zaměřením této práce jsou diagnostické směry brzdových soustav v oblasti silničních vozidel. V první části práce jsou popsány jednotlivé druhy brzdných soustav. V druhé části jsou uvedena různá diagnostická zařízení brzdných soustav včetně nejnovějších provedení. A v závěru práce je mé osobní porovnání mezi diagnostickými zařízeními brzdných soustav staršího data výroby versus novodobější modely diagnostických zařízeních brzdných soustav silničních vozidel.
New car brakes diagnostics
Keywords: brzdy; diagnostika brzd; diagnostická zařízení; brakes; brake diagnostics; diagnostic devices