Vývoj a analýza platební bilance ČR - Kudla, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá platební bilancí České republiky v letech 1993 až 1.čtvrtletí roku 2000. Podává informace o vývoji účtu platební bilance a jejich částí.
Development and analysis of balance of payments of the Czech republic
Keywords: Platební bilance; Ekonomika; kapitálový účet; finance; Česká Republika