Hodnocení efektivnosti investice ve firmě Autodoprava Doležalová - Čerychová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je zhodnotit efektivnost investice v konkrétní firmě a podat přehled o různých metodách hodnocení investic.
Evaluation the efficiency of an investment project in Autodoprava Doležalová
Keywords: investiční výstavba; řízení podniku; hodnocení investic; Efektivnost; výnosnost; podniky; Investice; ekonomické hodnocení