Možnosti využití simulačního nástroje Arena při plánování jízdního řádu dopravního podniku ve vybraném městě - Bareš, Michal (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce popisuje možnosti využití simulačního nástroje Arena při tvorbě jízdního řádu. V práci je vytvořeno několik simulačních experimentů a popsané možnosti dalšího využití simulačního nástroje Arena v dopravních podnicích.
Possibilities of simulation tool Arena for timetable planning within selected city's transport undertaking
Keywords: simulační nástroje; simulace; dopravní podniky; simulation tools; simulation; transport undertakings