Aplikace Obecného nařízení na ochranu osobních údajů v podnikové praxi - Pšeničková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zabývá Obecným nařízením o ochraně osobních údajů a definicí dopadů a nutných opatření ve vybrané firmě. Dále jsou v práci definovány vybrané pojmy týkající se zpracování osobních údajů a základní změny, které oproti stávající legislativě Obecné nařízení přinese.
Application of the General Data Protection Regulation in the business practice
Keywords: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů; GDPR; zákon o ochraně osobních údajů; osobní údaje; citlivé údaje; subjekt údajů; správci; zpracovatelé; General Data Protection Regulation; GDPR; personal data protection law; personal data; sensitive data; data entity; controller; processor