Analýza glykosylovaných proteinů kapilární elektroforézou - Smetanová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem této bakalářské práce bylo vyhledat a shrnout informace týkající se separace glykosylovaných proteinů pomocí kapilární elektroforézy. Bakalářská práce se zabývá historií a principem elektroforézy, teoretickými základy technik kapilární elektroforézy, které jsou používané pro analýzy glykosylovaných proteinů včetně používaných typů detekce a dále demonstruje na vybrané skupině proteinů vývoj metody pro jejich separaci.
Analysis of glycosylated proteins by capillary electrophoresis
Keywords: capillary electrophoresis; glycosylated proteins; detection; kapilární elektroforéza; glykosylované proteiny; detekce