Elektrofotografický tisk - prokazování dotisku v úředních dokumentech - Beňová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2023)
Cieľom bakalárskej práce je určiť vhodnú metódu pre skúmanie spochybnených dokumentov. V teoretickej časti je popísaná technológia elektrofotografickej tlače. Taktiež sú vysvetlené pojmy spojené so skúmaným dokumentov, ako homogénne a heterogénne kríženie sa čiar podpisu a atramentu. V experimentálnej časti je popísaná použitá metóda pre skúmanie spochybnených dokumentov a ich následne pozorovanie.
Electrophotographic printing - proving reprints in official documents
Keywords: elektrofotografia; optická mikroskopia; forenzné skúmanie; postupnosť krížiacich sa čiar; electrophotography; optical microscopy; forensic examination; sequence of intersecting lines