Analýza potřeb vzdělávání pracovníků ve veřejné správě - Zedníčková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce zjišťuje potřeby vzdělávání pracovníků veřejné správy a zvlášť se zaměřuje na potřeby dalšího vzdělávání pracovníků místní správy, které zkoumá pomocí ankety provedené na MěÚ ve Vysokém Mýtě, Letohradě a Chocni.
The Analysis of administration employees educational needs
Keywords: vzdělávání pracovníků; vzdělávání dospělých; odborné vzdělávání; celoživotní učení; veřejná správa