E-learning a jeho přínosy pro organizaci - Hlaváček, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Návrh systému e-learningového vzdělávání obchodní služby v pojišťovně a vyhodnocení přínosu pro organizaci.
E-learning and benefits for organization
Keywords: E-learning; vzdělávání pracovníků; Pojišťovnictví