Beletristická produkce nakladatelství DharmaGaia - Kučerová, Ludmila (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce pojednává o nakladatelství DharmaGaia, jeho vzniku, vývoji a chodu. Soustředí se především na zmapování titulů beletrie a jejich tematické rozdělení, popisuje však i celkové zaměření nakladatelství. Práce dále informuje o edičních řadách a okruhu lidí, kteří se pravidelně podílejí na vzniku knih vydávaných pod hlavičkou nakladatelství DharmaGaia.
Books of Fiction in DharmaGaia Book Production
Keywords: beletrie; DharmaGaia; literární kultura; nakladatelství; fiction; DharmaGaia; literary culture; publisher